Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Stjärncentern Fredrik Olofsson är IK Oskarshamns bästa spelare enligt våra läsare

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

ISHOCKEY

Vem var egentligen IK Oskarshamns bästa spelare under säsongen? Ja, det har våra läsare fått bestämma i en omröstning under de senaste veckorna. Nu är vi redo att presentera resultatet.

IK Oskarshamn har gjort en bragdsäsong i SHL. I nationell media har det skrivits om såväl skrällar som överraskningar men de faktur att IKO kämpade sig igenom åttondelsfinal där de slog ut Leksands IF och tog sig till kvartsfinal för första gången i klubbens historia.

I kvartsfinalen väntade Rögle BK och efter sju spännande matcher blev slutresultatet 3-4 till Rögle BK. Våra läsare har fått chans att rösta fram IK Oskarshamns bästa spelare och här nedan presenterar vi de fem spelarna som fick flest röster av våra läsare.

Bild på IK Oskarshamns målvakt Tim Juel under uppvärmningen inför en slutspelsmatch mot Rögle BK

5. Tim Juel 4,9%

IK Oskarshamns stjärnmålvakt Tim Juel hamnar på femte plats med cirka 5 procent av läsarnas rösterna. Tim Juel har kontrakt med klubben och kommer att stå i målet även nästa SHL-säsong.

Närbild på Tomas Zohorna, IK Oskarshamn

4. Tomas Zohorna 10,8%

IK Oskarshamns stjärncenter Tomas Zohorna hamnar på fjärde plats med nästan 11% av rösterna. I dagsläget är det oklart om han är kvar till nästa säsong men vad ON erfar så hoppas sportchefen Tomas Fröberg kunna förlänga kontraktet.

Patrik Karlkvist, IK Oskarshamn, i en slutspelsmatch mot Leksands IF

3. Patrik Karlkvist 17,6%

IK Oskarshamns poäng- och skyttekung, Patrik Karlkvist, hamnar på tredje plats med över 17% av våra läsares röster. Forwarden Patrik Karlkvist är en av de bästa värvningarna någonsin och han har kontrakt med IK Oskarshamn en säsong till.

Hynek Zohorna, IK Oskarshamn

2. Hynek Zohorna 22,1%

IK Oskarshamns stöttepelare Hynek Zohorna kommer på andra plats med över en fjärdedel av våra läsares röster. Forwarden Hynek Zohorna skrev för drygt en månad sedan på ett treårigt kontrakt och spelar således i IKO till 2025.

Bild på hockeyspelaren Fredrik Olofsson, IK Oskarshamn, i en slutspelsmatch mot Rögle BK

1. Fredrik Olofsson 32,6%

IK Oskarshamns stjärncenter Fredrik Olofsson är säsongens bästa spelare enligt våra läsare med 32,6% av läsarnas röster. Olofsson har haft en riktig drömsäsong. Förutom att ha bidragit till IKOs bästa placering i SHL någonsin så blev han även uttagen till Tre Kronors OS-trupp. Enligt uppgifter i media kan efter två säsonger i IKO vara klar för NHL till nästa säsong. GRATTIS till IKOs bästa spelare säsongen 2021/2022!

Foto: Pierre Stjernfeldt
Montage (överst): Freepik, Pierre Stjernfeldt & IK Oskarshamn

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS