Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Storvinst för ett par från Småland på Triss i dag: Så mycket vann de…

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

SMÅLAND

“Mari och Michael från Bor utanför Värnamo hade en trevlig lördag i Stockholm. Tre klöver-symboler på en Trisslott hade tagit dem till TV4 Nyhetsmorgon där Mari skrapade fram en vinst på 30 000 kronor i månaden i 10 år – totalt 3,6 miljoner kronor”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

“Paret från Bor, tio mil söder om Värnamo, köper Triss med jämna mellanrum. När Michael hade vägarna förbi OKQ8 i Värnamo för några veckor sedan passade han på att köpa några lotter.”

“Alla känslor kom på samma gång”

Michael

− Bland annat tog jag lott nummer tio efter vår bortgångne sons födelsedag, jag är ganska säker på att det var den lotten som innehöll tre klöver-symboler. När jag såg vinsten blev det kaos i huvudet, alla känslor kom på samma gång, berättar Michael.

“Triss i klöver gjorde att ett besök på TV4 Nyhetsmorgon stundade och uppdraget att skrapa i direktsändning överlät Michael till sin fru Mari”, skriver Svenska Spel.

“Overkligt”

“Under lördagen var paret på plats i Stockholm och i direktsändning räknade Mari fram lott nummer sju vad gäller både belopp och år. Några minuter senare hade hon skrapat fram en vinst på 30 000 kronor i månaden i 10 år – totalt 3,6 miljoner kronor.”

− Det kändes overkligt när det stod 30 000 i sista rutan, jag var helt inställd på 10 000. Det är fantastiskt, nu blir det bara bättre! säger Mari.

“Den här vinsten är helt enorm för oss!”

Michael

− Den här vinsten är helt enorm för oss! Vi har haft tio tuffa år och nu hoppas vi att det här kan bli vändningen. Det första vi har tänkt göra är att köpa en nyare bil och så ska vi spara en del inför framtiden. Det kommer ta en stund för det här att sjunka in, säger Michael.

“Under förmiddagen på TV4 Nyhetsmorgon fanns Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe på plats för att guida vinnarna och gratulera till vinsten”, skriver Svenska Spel.

− Vilken fantastisk vinst för Michael och Mari! Vinsten på totalt 3,6 miljoner tangerar årets hittills högsta Klöver-Trissvinst. I mars vann ett Örebropar samma summa fördelat på 15 000 kronor i månaden i 20 år, säger han.

Se Mari skrapa fram storvinsten här.

Det här är Triss:

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS