Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Summering av Blå Jungfruspelen i Oskarshamn: “Det har gått väldigt bra”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

OSKARSHAMN

Igår avslutades årets upplaga av Blå Jungfruspelen i tennis.

– Det har gått väldigt bra, säger Malin Eriksson Wenell, som är verksamhetschef i arrangörsföreningen Oskarshamns Tennisklubb.

Hon konstaterar att tävlingen rullade på fint, trots att det spelades så många matcher under veckan.

“Jättekul”

– Jättekul att vi kunnat locka så många spelare och framför allt så många duktiga spelare. Det var tråkigt att vi fick ställa in/skjuta upp vårt 50-årsjubileum – men det får vi ta igen med råge nästa år. Förhoppningsvis, säger Malin Eriksson Wenell.

– Vädret har ju tyvärr varit väldigt växlande under veckan – och vi har ibland fått göra regnuppehåll eller helt enkelt fått flytta in spelet i hallen. Vilket är ganska tråkigt när det är meningen att det ska vara en grusturnering. Men väder och vind är ju som bekant inget vi kan råda över.

“Skrällseger”

– Det var roligt att vi fick en skrällseger för Gustaf Ström i elitklassen. Tyvärr fick vi inga stora OTK-framgångar, men nämnas bör Ida Cederqvist (tvåa i FS10), Oliver Tvingsjö (tvåa i PS18), Emilia Karlsson (semifinal i FS14) och Oliver Tvingsjö/Alex Skoglund (semifinal i herrdubbel), säger Malin Eriksson Wenell.

TEXT & FOTO

Peter A Rosén

peter@oskarshamns-nytt.se

Gustaf Ström vann herrarnas elitklass.
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS