Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Ted Nyberg (SD): “Sverigedemokraterna säger ja till Oskarshamn”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

DEBATTARTIKEL

Sverigedemokraterna säger ja till Oskarshamn.

Det är sorgligt att se hur Oskarshamnspartiet inte verkar vilja satsa på barn och ungdomar, sport och glädje.

Medan andra partier arbetar för att skapa nya isytor för barn och unga, stödja damhockeyn som länge har lidit av bristande istider, och arbetar för ett nytt racketcenter för att ge racketsporten en nystart, står Oskarshamnspartiet emot dessa initiativ.

De verkar inte heller vara intresserade av att ge ridsporten möjligheter att växa genom en uppfräschning och utbyggnad, eller att förbättra friidrottens förutsättningar med en ny kastplan.

Istället för satsningar så letar Oskarshamnspartiet ursäkter till varför ovan nämnda investeringar inte skulle vara genomförbara.

“Irrelevant”

Helt ur sitt sammanhang jämför man två andra städers arenor med denna otroligt breda satsning på Oskarshamn. Denna jämförelse blir såklart helt irrelevant, eftersom vår utredning och allt förarbete är så välgjort att man vet hur varje detalj ska placeras. Ett arbete som redan är testat mot marknaden.

För att kalla sig Oskarshamnspartiet verkar de inte vara särskilt intresserade av Oskarshamn alls. Detta blir extra tydligt när partiet varken har lämnat in investeringsbudget eller driftbudget, något som alla andra partier gjorde i måndags. Deras ointresse för kommunens utveckling visas även när de inte deltar i fullmäktigemötena, trots att de innehar tre platser.

“Ren populism”

Oskarshamnspartiet säger sig vilja sänka skatten, men de har inte lämnat in någon driftbudget för att visa hur detta ska gå till. Detta utstrålar ren populism och brist på ansvarstagande. Men vi välkomnar, med stor spänning, deras budgetförslag till hösten.

“Välkommen till Sverigedemokraternas Oskarshamn”

Ted Nyberg (SD), ordförande för Sverigedemokraterna i Oskarshamns kommun

Sverigedemokraterna har däremot presenterat färdiga beräkningskalkyler som på flera sätt finansierar ny arena, nytt ridhus, nytt racketcenter och nya möjligheter för friidrotten, utan skattehöjningar eller att tulla på välfärden. Till skillnad från de som säger nej till allt, ser vi mervärdet i en bred satsning på barn, unga, idrott, evenemang och föreningsliv. En satsning som behövs för Oskarshamns fortlevnad och tillväxt, och som kommer att ge mervärde till kommunen i minst ett halvt sekel.

Tiden är nu att säga ja – ja till Oskarshamn!

Chansen finns nu, och vi tänker ta den!

Välkommen till Sverigedemokraternas Oskarshamn!

Ted Nyberg (SD)

Ordförande

Sverigedemokraterna i Oskarshamns kommun

Ted Nyberg (SD)
Ted Nyberg (SD). Foto: Peter A Rosén
+1
30
+1
0
+1
0
+1
4
+1
0
+1
0
+1
4

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS