Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

Undersköterska i Småland skrapade fram Triss-vinst i TV4 Nyhetsmorgon: ”Har funderat på att köpa…”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

SMÅLAND

”Söndagens Trissgäst i TV4 Nyhetsmorgon var undersköterskan Mirjana från Värnamo. Efter att ha skrapat fram en vinst på 100 000 kronor funderar hon och hennes sambo på att köpa en sommarstuga”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

”Det var under sensommaren som turen var framme för Mirjana och hennes sambo. När Mirjana stod i köket och lagade mat hände plötsligt något oväntat.”

”Hoppade och studsade”

− Min sambo hoppade och studsade utanför fönstret och höll en lott i handen, berättar Mirjana med ett skratt.

”Det visade sig att sambon hade köpt med sig en Triss från Hemmahallen i Värnamo och sedan skrapat fram tre tv-symboler. Uppdraget att resa till Stockholm och TV4 Nyhetsmorgon fick Mirjana ta sig an.

Under söndagen var det Värnamobons tur att gästa studion och med sig som sällskap hade hon en kollega. I direktsändning skrapade Mirjana fram en vinst på 100 000 kronor”, skriver Svenska Spel.

− Vi har funderat på att köpa en sommarstuga och den här vinsten kan hjälpa oss med det när vi hittar rätt, berättar Mirjana.

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe fanns på plats i TV4-huset under söndagsmorgonen.

20 smålänningar har vunnit

− Det är blott andra gången i år som en Värnamobo skrapar Triss i Nyhetsmorgon. Men ser vi till hela Småland är det desto fler vinnare. Hittills under året har nu 20 smålänningar som vunnit stort på Triss i tv, berättar han.

Se Mirjana skrapa fram storvinsten här.

Det här är Triss:

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Foto: Svenska Spel

+1
9
+1
4
+1
4
+1
5
+1
2
+1
3
+1
11

ANNONS

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS