Edit Content

Hem

Extra

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

Välkommen till Oskarshamns-Nytt

ANNONS

OSKARSHAMN

Varmt välkommen till Oskarshamns-Nytt.

Det är en helt webbaserad tidning, med lokala nyheter, som i första hand skriver om det som händer i Oskarshamns kommun.

Men vi kommer även att ha koll på våra grannkommuner, Mönsterås och Högsby – och en allmän länsrapportering är förstås självklar.

Det är den tidigare Nyheterna/Östra Småland-reportern Peter Rosén som har dragit igång Oskarshamns-Nytt. Tidningen drivs av en ekonomisk förening, där Peter Rosén har valts till ordförande, ansvarig utgivare och chefredaktör. Till redaktionen har han hittills värvat tre före detta kollegor från tiden på Nyheterna i Oskarshamn: Conny Blomander, Thomas Wennerklint och Pierre Stjernfeldt.

– Vi ska vara som Nyheterna var när Nyheterna var som bäst. Målsättningen är att skriva om sådant som konkurrenten inte tar upp. När det gäller sportfronten, så siktar vi på att ha en god bredd i bevakningen. Det ska inte bara handla om Oskarshamns AIK:s fotbollslag och IK Oskarshamns hockeykrigare.

– Vi ska skriva om motorsport, bowling, innebandy, bandy, basket, bordtennis och om lagen i de lägre fotbollsserierna, för att nämna några exempel.

– När det kommer till den allmänna nyhetsbevakningen, så ska vi både granska och ifrågasätta. Vi kommer att skriva om sådant som berör medborgarna, både i staden och på landsbygden.

Även kulturen kommer att få ett stort utrymme i vår tidning.

Läs mer om tidningens medarbetare under rubriken ”Redaktion”.

oskarshamnsnyttsjournalister.jpg

Journalisterna på Oskarshamns-Nytt, från vänster: Peter A Rosén (chefredaktör, ansvarig utgivare, allmänreporter, krönikör och sportreporter), Thomas Wennerklint (sportreporter och krönikör), Conny Blomander (sportreporter och krönikör) och Pierre Stjernfeldt (fotograf). Och vår tidning har fler namn på ingång. FOTO: PRIVAT

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS