Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY
Evenemangskalender

Vill du publicera ett evenemang gratis i vår kalender? Klicka här för att lägga till ditt evenemang. Vi granskar alla evenemang innan de publiceras och lägger till en passande bild om det saknas. Det kan därför ta någon dag innan evenemanget syns i kalendern. Om du vill uppdatera informationen eller har några frågor är du välkommen att mejla till info@oskarshamns-nytt.se

Tjejkväll – dags för shopping

Oskarshamns centrum Oskarshamn

Medlemmarna i Handel Oskarshamn håller kvällsöppet till kl. 20.00 den 25 september. Ta med dig bästa kompisen, syrran eller hela familjen och passa på att kvällsshoppa i lugn och ro – skippa matlagningen hemma och ät på någon av stadens trevliga restauranger i stället. Håll utkik i evenemanget för kommande uppdateringar om kvällen!

Blåljusdagen

Oskarshamns centrum Oskarshamn

Välkommen på Blåljusdagen i Oskarshamn! Mellan ca kl 11:00 och 13:00 ställer personal från både polis, ambulans och räddningstjänst upp med sina utryckningsfordon i stadens centrum. Här visar de upp sin verksamhet och svarar på frågor och funderingar. Även säkerhetsavdelningen på Oskarshamns kommun kommer närvara. Välkomna!