Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

0491-numret försvinner från Oskarshamns kommun

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMNS KOMMUN

Den 18-19 november byter Oskarshamns kommun och kommunbolagen telefonnummer från 0491-nummer till telefonnummer som börjar på 010.

Oskarshamns kommun byter telefonnummer från 0491-nummer till telefonnummer som börjar på 010. Bytet genomförs den 18–19 november. Kommunbolagen Byggebo, Oskarshamn Energi och Smålandshamnar AB får också nya telefonnummer samtidigt.

Servicecenter guidar dig rätt

Alla 0491-nummer (beroende på användningsområde) kommer att ha antingen hänvisning eller vidarekoppling under en övergångsperiod efter bytet.

För att bli guidad till rätt person eller funktion kan du alltid kontakta Oskarshamns kommuns servicecenter. Servicecenter nås från och med 20 november på det nya numret: 010-35 60 000. Servicecenter hjälper dig rätt men lämnar inte ut några nya direktnummer.

Samverkan

Syftet med bytet är att kunna samverka och dra nytta av fördelarna med att flera kommuner och regionen har en enad nummerplan, en gemensam hänvisningsplattform och en gemensam telefonilösning.

Foto: Freepik

+1
9
+1
1
+1
1
+1
4
+1
10
+1
4
+1
60

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS