Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

En mamma berättar: ”Barnet kräks av ångest innan skoldagarna ska börja”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

LÄNET

På tisdagskvällen hör ytterligare en mamma av sig efter att ha läst artikeln om föräldrarna som säger att deras barn har blivit kränkta, systematiskt mobbade och utsatta för många övertramp – av både ledning och lärare – på en högstadieskola i länet.

– Vi är ett flertal föräldrar som kan intyga att det finns skolor som inte fungerar, framför allt högstadieskolor. Jag har själv flyttat min dotter på grund av liknande omständigheter, säger hon.

– Det är hemskt att ha barn som inte vill gå i skolan – man får dra dem upp ur sängen, och barnet kräks av ångest innan skoldagarna ska börja.

– Men samma sak här, efter skolbytet blev resultatet detsamma som en mamma beskriver i artikeln som jag läste i Oskarshamns-Nytt. Det blev lyckat. Mitt barn ville gå till skolan igen – hon trivdes. Allt handlade om de vuxnas bemötande. Det är bedrövligt att detta får pågå och att inget görs. I dag ångrar jag att jag inte anmälde skolan för diskriminering. Det var inte en skola för alla. Inte för dem med särskilda behov. Det får mig att vilja skrika rakt ut, säger mamman, som tycker att det är bra att detta har kommit fram via ON.

Foto: Freepik

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS