Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Andreas Weise besöker Oskarshamn med sin julturné: ”Ska bli oerhört kul”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

KONSERT

Julens mest folkkära artist beger sig ut på turné i december. Andreas Weise besöker Oskarshamn med sin julturné Weises Christmas. ”Det ska bli oerhört kul att få åka ut och spela igen med två fantastiskt begåvade musiker”, säger Andreas Weise.

Andreas Weises julmusik har med sina närmre 80 miljoner streams globalt tagit svenska folket med storm. Idag är han en av Sveriges mest streamade artister över jul och älskad av många. Nu kan vi äntligen meddela att Andreas åker ut på julturné med start i Jönköping och vidare till Kalmar, Oskarshamn, Värnamo och Göteborg under decembers första vecka.

Med på turnén följer även Clas Lassbo på bas och Anna Landström på piano.

– Det ska bli oerhört kul att få åka ut och spela igen med två fantastiskt begåvade musiker. De senaste åren har jag mer och mer blivit förälskad i att få spela med mindre sättning och komma närmre publiken och låtarna får på något sätt ett nytt liv, säger Andreas Weise.

Började sjunga i 6-årsåldern

Andreas Weise är en modern artist med rötterna i den traditionella swing- och soulmusiken. De flesta säger att han är Sveriges Michael Bublé, som faktiskt beskriver honom på ett bra sätt. Han har en fantastisk röst kombinerat med ett stort sinne för humor som älskas av både unga och gamla.

Andreas började sjunga vid 6 års ålder och senare i tonåren började han uppträda live på scen och skriva låtar. Hans musikkarriär startade på riktigt i TV-programmet ”Idol” år 2010 där han hamnade på en hedrande 5:e plats. Sedan dess har Andreas etablerat sig som en enastående underhållare och artist.

Populär julmusik

Hans röst och musik har nått långt utanför Sverige mycket tack vare sin populära julmusik med låtar som ”Before Christmas” and ”Christmas Dream”. Dessa två låtar är båda platinacertifierade med över 40 miljoner streams och 2015 nådde Andreas #84 på topp 100 amerikanska Spotify. Weises musik har influenser från genrer som soul, jazz och swing och har vid flera tillfällen beskrivits som en ”crooner”.

Andreas Weise sjunger
Andreas Weise besöker Oskarshamn med sin julturné. Foto: Josef Nyberg
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS