Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Anton Berg först ut i andra säsongen av Hemvändarpodden: ”Riktigt härligt avsnitt”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

Journalisten, radioproducenten och författaren Anton Berg från Figeholm är först ut i andra säsongen av Hemvändarpodden. Nu på fredag, den 1 december, är det dags för premiäravsnittet. ”Vi utlovar ett riktigt härligt avsnitt”, säger poddmakarduon Magnus Franzén och Stefan H Lindén.

Den första säsongen bestod av tio avsnitt plus ett bonusavsnitt, där antalet lyssnare ökade för varje vecka, efterhand som allt fler hittade till podden. Bland gästerna var bland annat fd partiledaren Håkan Juholt, filmregissören Amanda Adolfsson samt flera intressanta entreprenörer.

”Vi kan med stor glädje och varma hjärtan konstatera att första säsongen av Hemvändarpodden blev en succé”, säger poddmakarduon Magnus Franzén och Stefan H Lindén som nu följer upp med en andra säsong.

Härligt avsnitt

I premiäravnittet gästas Hemvändarpodden av journalisten, radioproducenten och författaren Anton Berg. Han är Figeholmssonen som bland annat ligger bakom starten av P3-dokumentär, den prisbelönta podcasten Spår, HBO-dokumentären ”Knutby i blind tro” och mycket mer.

”Vi utlovar ett riktigt härligt avsnitt”, säger poddmakarduon som längtar efter att få dela med sig av alla härliga gäster i säsong 2.

”Precis som tidigare är vår ambition att skapa trivsamma samtal som är inspirerande, lärorika och underhållande, med personer som gör något intressant som vi vill veta mer om. Den röda tråden i Hemvändarpodden är att våra gäster ska ha någon koppling till staden i våra hjärtan, Oskarshamn. Våra lyssnare finns däremot över hela Sverige och till och med i sju andra länder. Det är en podcast för alla som uppskattar intressanta samtal, historier och personporträtt”, säger poddmakarduon.

Var kan man lyssna på Hemvändarpodden?

”Säsong 2 kommer bestå av 10 avsnitt och eventuellt något bonusavsnitt. Nya avsnitt släpps på fredagar med start den 1:a december. Vi finns på Spotify och andra ställen där poddar finns”, säger poddmakarduon.

Anton Berg
Journalisten, radioproducenten och författaren Anton Berg är först ut i säsong 2 av Hemvändarpodden. Foto: Hemvändarpodden

Foto överst: Johan Bergmark

+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS