Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Anton Liljegren Johansson efter SD:s storseger i skolvalet på Vallhallaskolan: “Jag är väldigt glad”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

Sverigedemokraterna är det överlägset största partiet, kan vi konstatera efter tisdagens skolval, inför Europaparlamentsvalet, på Vallhallaskolan i Oskarshamn.

Hur ser Ungsvenskarnas och SD:s Anton Liljegren Johansson, Oskarshamn, på detta?

– Jag är både väldigt glad och stolt över att Tidö-partierna gick starkt framåt – men främst för att mitt parti, Sverigedemokraterna, blev överlägset störst. Det är tydligt vartåt vindarna blåser, inte är det åt vänsterns håll i alla fall. För varje skolval blir det mer och mer tydligt att vi konservativa partier vinner alltmer mark, säger han.

Varför är SD överlägset störst?

– Det finns nog flera skäl till att Sverigedemokraterna går så starkt framåt – men främst handlar det väl om att vi presenterar lösningar på de problem Socialdemokraterna och borgerliga partier orsakat under de senaste decennierna. Att vi blir så mycket större än Socialdemokraterna och Moderaterna i det här valet är nog kopplat till att S och M i princip bedriver samma politik. Nu senast kunde vi läsa om hur Moderaternas toppnamn Tobias Tobé hellre fortsätter samarbeta med Socialdemokraterna än oss sverigedemokrater. En trend som blir allt vanligare, där moderater väljer makt och fina positioner framför verklig förändring. Närmast har vi Moderaterna i Oskarshamn, svarar Anton Liljegren Johansson.

“Jag tror att mycket handlar om trygghet och en ljusare framtid”

Anton Liljegren Johansson, ungsvensk och sverigedemokrat

Vilka frågor är viktigast för ungdomar, generellt sett, just nu?

– Det är en utmaning att svara på vad som är viktigast för ungdomar i dag – men jag tror att mycket handlar om trygghet och en ljusare framtid. Sedan beror det här på ålder, men generellt är detta viktiga frågor. Medan de flesta andra partierna ständigt röstar för att EU ska få mer makt över Sverige, så står vi i Sverigedemokraterna ensamma om att vara det enda partiet som helhjärtat står upp för vår svenska frihet. Således är detta ett val där vi även sätter vår svenska demokrati på spel, ska vi i Sverige bestämma över Sverige och svenskarna, eller ska byråkrater i Bryssel göra det?, säger Anton Liljegren Johansson.

Foto: Ungsvenskarna

+1
30
+1
7
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
3

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS