Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Antonio Lindbäck gör comeback – i Masarna

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

AVESTA/OSKARSHAMN

Antonio Lindbäck kommer att köra för Masarna under den kommande speedwaysäsongen.

Det skriver Avestaklubben i ett pressmeddelande.

Antonio Lindbäck avslutade egentligen sin karriär efter SM-guldet förra året, men nu väljer han att köra ett år till.

”Större trygghet”

– Med Antonio i laget får vi en större trygghet, då vi räknar med att det kan bli reseproblem för våra utländska förare iom pandemirestriktionerna. Han hade sålt av alla sina grejer, så han kommer in på helt nya cyklar och med ingen speedwayträning i kroppen, men även en Antonio på halv kapacitet är en tillgång i vilken svensk klubb som helst. Vi räknar med att med lite varv i kroppen så kommer Antonio komma upp i nivå relativt snabbt, säger lagledaren Stefan Bäckström till Masarnas hemsida.

”Suget kom tillbaka”

– Jag hade bestämt mig för att sluta, men när Masarna kom med det här förslaget kändes det intressant och suget kom tillbaka. Jag har inte för avsikt köra några andra tävlingar än Masarnas matcher. Jag gör det här för att hjälpa Masarna och vara med och vara mentor till de yngre förarna. Det är inte menat som en fullskalig comeback utan mer för att värna om klubben, säger Antonio Lindbäck till klubbens hemsida.

”Med Andreas Sundin, Sebastian Aldén och Stefan Bäckström har vi en kanonuppställning och med Antonios återkomst i truppen känns det som att vi kommer kunna bjussa på riktigt kul speedway även i år”, skriver föreningen.

ARKIVFOTO: PIERRE STJERNFELDT

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS