Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Är du förälder eller bonusförälder till barn i åldern 3-12 år? Då ska du läsa detta

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

Föräldrar och bonusföräldar till barn i åldern 3-12 år är välkomna att anmäla sig till vårens ABC-föräldraträffar. ”Vid fyra tillfällen får du möjlighet att diskutera och dela erfarenheter med andra föräldrar, ta del av vad forskningen säger om barns utveckling och få konkreta tips för att underlätta vardagen hemma. Syftet är att stärka relationen mellan barn och föräldrar”, skriver Oskarshamns kommun på sin hemsida.

ABC står för Alla barn i centrum och är ett program med fyra föräldraträffar. Träffarna riktar sig till dig som bor i Oskarshamns kommun och har barn i åldrarna 3-12 år. Den 12 mars startar vi upp vårens första ABC-föräldragrupp. Gruppen träffas på öppna förskolan Trollsländan följande tisdagar klockan 17.00-19.30:

  • 12 mars
  • 26 mars
  • 9 april
  • 23 april

Föräldraskap

Grupperna leds av Lisa Franzén och Jessica Sandenskog. På träffarna varvar vi diskussioner, filmer och övningar baserat på den senaste forskningen inom föräldraskap och barns utveckling. 

”Anmälan görs via mail till foralder@oskarshamn.se senast den 4 mars. Först till kvarn gäller då det är begränsat antal platser. Träffarna är gratis”, skriver kommunen.

Om ABC föräldrautbildning

”Programmet är utvecklat i samverkan mellan Folkhälsomyndigheten och Stockholms stad med syftet är att främja barns utveckling genom att stärka relationen mellan föräldrar och barn. På träffarna varvas diskussioner, filmer och övningar baserat på den senaste forskningen inom föräldraskap och barns utveckling”, skriver kommunen.

Läs mer om ABC

Foto: Oskarshamns kommun

+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS