Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Årets smartaste bilköp: Modellen som ger mest bil för pengarna på nybilsmarknaden

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SVERIGE

Årets smartaste bilköp har utsetts av medlemstidningen Motor som ges ut av riksförbundet M Sverige. Vinnaren är Honda Civic Hybrid. ”Med rymlig halvkombikaross, snål hybriddrivlina och stor körglädje ger Honda Civic Hybrid mest bil för pengarna på nybilsmarknaden 2023”, skriver M Sverige som sedan 15 år tillbaka belönar prisvärda bilar av hög kvalitet.

– Honda Civic Hybrid är det smartaste bilköpet man kan göra på nybilsmarknaden i dag. Hela förpackningen är genomtänkt och bilmodellen levererar på alla punkter. Den har rymliga innerutrymmen men är smidig att köra i stadstrafik. Hybriddrivlinan är mycket effektiv och bränslesnål samtidigt som den är pigg och stark, säger Erik Trulsson, chefredaktör för M Sveriges tidning Motor.

Krocksäkerhet i toppklass

En tungt vägande faktor för att Honda Civic får utmärkelsen är också dess bidrag till ökad trafiksäkerhet.

– Bilen har en stabil väghållning och interiören är tydlig och lättarbetad. Fem stjärnor i EURO NCAP:s tester visar att krocksäkerheten är i toppklass. Det är helt enkelt en trevlig och säker bilmodell till ett attraktiv pris, säger Caroline Drabe, vd på Riksförbundet M Sverige.

Stefan Malmgren, Country Manager för Honda Sverige, mottar utmärkelsen för Årets Smartaste Bilköp från Erik Trulsson, chefredaktör för Motor och Caroline Drabe, vd på Riksförbundet M Sverige
Stefan Malmgren, Country Manager för Honda Sverige, mottar utmärkelsen för Årets Smartaste Bilköp från Erik Trulsson, chefredaktör för Motor och Caroline Drabe, vd på Riksförbundet M Sverige. Foto: M Sverige

Tidigare vinnare

2022: Renault Megane E-tech Electric
2021: Skoda Enyaq
2020: Peugeot 508 SW Plug-in Hybrid
2019: Toyota Corolla Hybrid Sports Tourer
2018: Nissan LEAF
2017: Škoda Karoq
2016: Kia Niro
2015: Volkswagens Passat GTE
2014: Citroën Grand C4 Picasso
2013: Skoda Octavia
2012: Volkswagen Up
2011: Ford Focus
2010: Skoda Superb
2009: Honda Insight

Foto: Honda (överst)

+1
10
+1
0
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
2

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS