Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Arg mamma: “Måste framföra min enorma frustration över att det inte blir en enda tid för allmänhetens åkning”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

”Måste framföra min enorma frustration över att det inte blir en enda tid för allmänhetens åkning på höstlovet för barnen”, skriver en mamma i ett e-postmeddelande, med rubriken ”Höstlov utan skridskor”, till Olof Eriksson, som är anläggningschef på fritidskontoret i Oskarshamns kommun.

“Har tusen argument till varför det behövs mer isyta i Oskarshamn”, skriver mamman, som slår fast att argumenten i fråga har funnits i många år.

”Isytan på arenan har varit räddningen många vintrar”, skriver mamman, som har bifogat tiderna för allmänhetens åkning i Kalmar.

“Pinsamt”

”Vet att de har två hallar, dock tycker jag att det är pinsamt. Behöver bara framföra min frustration, för barnens skull…”, skriver hon.

”Samtliga tider under höstlovet är upptagna av verksamhet. Om vi ska erbjuda mer tider till allmänheten så måste vi avboka ungdomsverksamheten i hallen. Eftersom isbanan på Idrottsparken inte spolas upp i år så kommer det över lag att finnas få tider till allmänhetens åkning under vintern 2022/2023. Även verksamheten hade välkomnat en isyta till. Dock togs beslutet att en ny arena ska byggas och byggnationen av en träningshall för ishockey lades, ursäkta uttrycket, på is. Isbanan har i mångt och mycket, precis som du skriver, varit ”räddningen” under många år. Dock har det ekonomiska läget och energikrisen satt stopp för uppspolning av isbanan vintern 2022/2023”, skriver Olof Eriksson i svaret till mamman.

Olof Eriksson är anläggningschef i Oskarshamns kommun. Arkivfoto: Peter A Rosén
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS