Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Åtal: Skickade penisbilder till kvinnor

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

En man i 40-årsåldern åtalas för sex fall av sexuellt ofredande, tre överträdelser av kontaktförbud samt ett fall av övergrepp i rättssak

Enligt åtalen ofredade han en kvinna i Oskarshamns kommun vid ett par tillfällen i februari i år – genom att skicka meddelanden till hennes telefon, där han skrev att han ville ha sex med henne.

Han ska ha sagt att han kommer att slå sönder hennes bil om hon anmäler honom till polisen.

Mannen ska dessutom ha ofredat en annan kvinna i februari i år genom att, via telefon, skicka bilder på en penis till henne – samt skriva meddelanden till hennes telefon, där det stod att han ville ha sex med henne.

Han ska även ha brutit mot ett kontaktförbud, vid tre tillfällen, genom att kontakta ovannämnda kvinna.

Vill ha skadestånd

Mannen ska ha ofredat en tredje kvinna genom att i oktober förra året skicka meddelanden till hennes telefon, där han skrev att han ville ha sex med henne.

Den fjärde kvinnan ska han ha ofredat genom att via sociala medier skicka en bild på en penis till henne i december förra året.

Kvinnan vill ha ett skadestånd på 7 000 kronor, för kränkning.

Den femte kvinnan ska han ha ofredat genom att skicka meddelanden till hennes telefon, där han skrev att han ville ha sex med henne. Detta ska ha hänt vid två tillfällen mellan oktober 2018 och november 2020.

Kvinnan vill ha ett skadestånd på 10 000 kronor, för kränkning.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS