Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Insändare: Badgäst missnöjd med simhallen

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

I fredags besökte jag badanläggningen i Oskarshamn – och ursäkta, men vad är detta?

I omklädningsrummet, som ska passa barn och rörelsehindrade, är halva bänken borta – den har gått sönder. Det har man löst med tejp, typ. Man har tejpat runt infästningen som är kvar i väggen.

I duschen kan man inte tvätta håret om man har långt hår – på grund av att det tar en halvtimme att skölja ur det.

Sedan undrar jag hur ni tänkte när det gäller den gemensamma bastun vid bubbelpoolen? Väggarna blir så varma att de bränns. Sitter man på den översta laven, måste man hålla benen en bit ut – annars bränner man sig på vaderna. Under laven sitter det en plåt. I en bastu?

Runt stenen som värmer bastun har man byggt ett skydd – och det är ju bra ifall man skulle halka – men ta inte i det. Det är gjort i stål. I en bastu.

Det sitter skyltar på dörren och väggen som talar om riskerna, men du måste ha perfekt syn för att kunna läsa dem i och med att ljuset är så dåligt.

Mannen som satt ovanför mig berättade att inne på herrarnas bastu är nedersta laven sönder och det har den varit i en månad. Kliver man på den, så är risken stor att man ramlar.

Det är många som pratar om hur dåligt skött anläggningen är – och om hur lång tid det tar att åtgärda problem som uppdagas. En kvinna berättade att en av duscharna saknade duschhandtag i över en månad. Vad är problemet?

En tjej från dagverksamheten, som går till simhallen, hade uttryckt sig angående bänken i rummet för rörelsehindrade. ”Ska det vara så svårt att laga den?”, undrade hon.

Är det inte tänkt att man ska underhålla en anläggning som kostat så pass mycket? Innan problemen växer över huvudet?

Men det kanske bara är jag som tänker så…

Badgästen

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS