Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

BÅGSKYTTE: SM-medaljer till Skogens IF

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

”I helgen avgjordes SM i tavelskytte för landets bågskyttar i Hallsberg. Skogens IF hade sju skyttar på plats och det slutade med tre SM-medaljer för Oskarshamnsklubben”, skriver Skogens IF i ett pressmeddelande på måndagskvällen.

”På lördagens sköts det individuella kvalet och så avgjordes lagskyttet. Skogens lag i compound tog sig hela vägen fram till final mot Piteå. Finalen blev en extremt välskjuten historia som bjöd på fullkomligt formidabelt skytte från bägge lagen. Till slut stod norrbottningarna som segrare, men det krävdes ett nytt svenskt rekord för att slå Skogens IF denna dag, slutsiffrorna skrevs till 132-131 i Piteås favör. Laget bestod av: Alexander Kullberg, Jaqueline Ringström och Andreas Kullberg.”

Särskjutning

”På söndagen var det dags för det individuella matchskyttet. När dagen började närma sig summering så var det tre Skogen-skyttar kvar som sköt om medaljerna. Pia Malmberg Kronvall togs sig fram till en bronsmatch i klassen damer långbåge. I en väldigt tajt och tät match så fick Pia se sig besegrad i en särskjutning och slutade på en fjärdeplats.”

”Alexander Kullberg tog sig också fram till en bronsmatch efter att ha förlorat sin semifinal mot Carl-Henrik Gidensköld från Halmstad i kanske hela SM:s bästa match. I bronsmatchen så visade dock Alexander var skåpet skulle stå och efter ett stabilt skytte så besegrade han Kalmar-skytten Magnus Carlsson och tog därmed med sig en bronsmedalj hem till Oskarshamn.”

”Bäst för Skogen-skyttarna gick det för den 18-åriga junioren Jaqueline Ringström som stod för ett imponerande skytte hela dagen och hon tog sig hela vägen fram till SM-final. Väl där blev det tyvärr förlust mot hemmaskytten Caroline Käck men väl en silvermedalj med hem till Oskarshamn för Jaqueline som förra helgen tog dubbla guld på junior-SM”, skriver Skogens IF.

Skogens IF
Foto: Skogens IF
Skogens IF
Foto: Skogens IF
Skogens IF
Foto: Skogens IF
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS