Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

ANNONS

Aktuellt

BÅGSKYTTE: Två SM-guld för Jaqueline Ringström i Skogens IF

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

”I helgen avgjordes junior-SM i bågskytte och Skogens IF-skytten Jaqueline Ringström ställde upp i fält-skyttet och tavelskyttet i klassen compound U21 damer. Tävlingarna inleddes för hennes del på lördagen med fälttävlingen där Jaqueline imponerade under dagen och stod till slut som segrare med bred marginal, skriver Skogens IF i ett pressmeddelande på söndagskvällen.

”I söndagens taveltävling så imponerade Jaqueline minst lika mycket som på lördagen och i slutändan var det inget snack om att guldmedaljen skulle hamna i Oskarshamn. Helgen kan därmed summeras med två guld på lika många dagar för Jaqueline. Nästa helg avgörs senior-SM i tavelskytte i Hallsberg. Skogens IF har flera skyttar med god medaljchans på plats och Jaqueline är definitivt en av dem trots att hon då ställs mot Sveriges dam-elit”, skriver Skogens IF.

Skogens IF
Foto: Skogens IF
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS