Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

ANNONS

Aktuellt

BESKEDET: Villaägareföreningen i Oskarshamn/Högsby är nedläggningshotad

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN/HÖGSBY

Villaägareföreningen i Oskarshamn/Högsby har funnits i väldigt många år – men på föreningens lokala årsmöte i går, den 11 april, fattades beslut om nedläggning av den lokala föreningen eftersom ingen ordförande kunde väljas till kommande verksamhetsår, berättar en person med insyn.

Många villaägare är medlemmar i den rikstäckande föreningen Villaägarna och cirka 700 av dessa bor i Oskarshamn eller Högsby och tillhör därmed den nedläggningshotade lokalavdelningen.

Föreningen har god ekonomi och därmed goda förutsättningar att skapa arrangemang som passar medlemmarna. Men för att kunna åstadkomma något krävs förstärkning med flera ideella personer för att kunna fortsätta med verksamheten. Om ingen ordförande hittas innan 14 maj i år kommer villaägareföreningen i Oskarshamn/Högsby läggas ner på det extra årsmötet som då går av stapeln. Föreningens pengar kommer då överföras till moderföreningen i Sverige och inte gå till lokal verksamhet.

Genrebild: Freepik

+1
2
+1
0
+1
0
+1
3
+1
2
+1
3
+1
5

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS