Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Beslut: Så hanterar Oskarshamns AIK coronasituationen

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

Oskarshamns AIK kommer att fortsätta med sin verksamhet, precis som vanligt. Det skriver klubben på sin hemsida.

Vår tidning har tidigare berättat att regeringen har förbjudit arrangemang med fler än 500 personer. Det beslutet påverkar inte klubbens nuvarande verksamhet, konstaterar OAIK i inlägget på hemsidan.

Styrelsen konstaterar att betydligt färre människor än 500 finns på plats i samband med matcher och träningar.

Följer myndigheternas beslut

”Detta innebär att vi följer de beslut som myndigheterna tar gällande coronaviruset – och vi kommer därför att fortsätta med vår verksamhet som vanligt. Vi kommer att uppmuntra de barn och ungdomar som är sjuka att vara hemma från träning. Denna rekommendation gäller alltid för vår verksamhet, men är extra viktig i nuläget. Förutom detta uppmuntrar vi att man följer hygienråden och tvättar sina händer ofta och noga. Låna inte din lagkamrats handduk, utan duscha hellre hemma”, skriver styrelsen.

TEXT

Peter A Rosén

peter@oskarshamns-nytt.se

Oskarshamns AIK:s herrlag förbereder sig för fullt inför den stundande säsongen i division 1. Bilden är från matchen mot Örebro SK i Svenska cupen. FOTO: PIERRE STJERNFELDT
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS