Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Biltjuv kröp in och gömde sig under bilen efter att ha misslyckats med att fly från polisen

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

TIMMERNABBEN

En körkortslös och misstänkt knarkpåverkad biltjuv i 50-årsåldern lade sig under bilen efter att ha misslyckats med att fly från polisen. Det var dock inget bra gömställe. Han blev upptäckt direkt.

Robert Loeffel, pressekreterare i polisregion syd, berättar att biltjuven först försökte köra ifrån polisen som hade en rutinkontroll på Maskinvägen i Timmernabben vid 01:30-tiden på natten till onsdagen.

”Bilen stals i Karlskrona tidigare på kvällen”

ROBERT LOEFFEL, PRESSEKRETERARE I POLISREGION SYD

– Han drog in på en liten grusväg, parkerade, hoppade ur och kröp in under bilen och lade sig där. Vi fick hala ut honom och gripa honom. Han är misstänkt för rattfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk, ringa narkotikabrott innehav, grov olovlig körning samt tillgrepp av fortskaffningsmedel.

– Bilen stals i Karlskrona tidigare på kvällen. En person hade lämnat den obevakad, med nyckeln i, under en kort stund. Då hoppade den här mannen, som bor i Blekinge, in i den och körde i väg.

Är den misstänkte känd av polisen sedan tidigare?

– Ja.

Han har varit ute och kört vanemässigt trots att han saknar körkort?

– Ja.

Arkivfoto: Peter A Rosén

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS