Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

LOKAL ANNONS INFÖR EU-VALET

ANNONS

Aktuellt

Bor du i Sveriges grymmaste håla? Då kan du vinna 10 000 kronor till din ort eller by

Lokal annons inför EU-valet

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS INFÖR EU-VALET

SVERIGE

Är du under 25 år och bor i Sveriges absolut grymmaste håla?

Då har du chans att vinna en prischeck på 10 000 kronor som ska komma unga i din bygd till gagn på något vis. Vinnare får även en VIP-biljett till Landsbygdsriksdagen i Nyköping den 24-26 maj där priset delas ut.

Utmanar storstadsnormen

Bakgrunden till utmärkelsen Sveriges grymmaste håla är att småorter och bygder oftast kallas för “håla” i negativ bemärkelse och att storstadsnormen förstärks när man jämför mindre orter med större städer.

“Nu utmanar vi det här tänket och vänder på begreppet håla. Våra byar och hemorter är fantastiska i sin egen rätt. Därför vill vi uppmana dig som är ung att nominera din bygd till utmärkelsen Sveriges Grymmaste Håla. Den absolut bästa, mysigaste, lugnaste, rivigaste, vackraste, mest fantastiska hålan som finns – den vill vi höra om”, skriver föreningen Unga på landsbygden.

Unga på landsbygden står bakom utmärkelsen tillsammans med riksorganisationen Hela Sverige ska leva och nomineringen ska vara arrangörerna tillhanda före den 12 april.

Här kan du nominera Sveriges grymmaste håla!

Foto: Freepik

+1
5
+1
0
+1
0
+1
4
+1
1
+1
0
+1
0

LOKAL ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS