Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

ANNONS

Aktuellt

Charlotte Sternell (C): ”Jag känner mig extra glad”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

KALMAR/OSKARSHAMN

Vård och omsorg av hög kvalitet i hela landet.

Det är titeln på det stämmoprogram som Centerpartiets partistämma beslutade om på lördagen.

Ombuden från Oskarshamns kommun är mycket nöjda med det beslut som stämman fattade.

Stämmoprogrammet tar sin utgångspunkt i att vården och omsorgen ska vara tillgänglig och jämlik och jämställd i hela landet. Men programmet tar också upp frågor om att lyfta personalen förutsättningar och möjlighet till utveckling.

– Det är mycket som är bra i programmet och jag känner mig extra glad över att Centerpartiet driver en politik som också sätter fokus på personalfrågorna genom att vi vill värna kontinuitet med utbildad personal och att vi vill se färre medarbetare per chef, säger Charlotte Sternell.

– För mig känns det extra bra att vi också satsar på digitaliseringen inom vården, det gör vården mer tillgänglig för våra medborgare. Jag är också glad över att Centerpartiet nu vill att det ska satsas resurser till ökad forskning för att öka kunskapen om kvinnors sjukdomar, det skapar förutsättningar för en mer jämställd vård, säger Magnus Larsson.

Foto: Centerpartiet

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS