Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

CrossFit-boxen tränar tillsammans mot barncancer i Be a hero of hope

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

Förra året samlades hela 12 000 kr in till Barncancerfondens arbete. Nu på lördag den 21 maj är det dags igen för att starta igång insamlingsveckan Be a Hero of Hope. Detta görs med ett gemensamt träningspass hos Östlandet CrossFit där alla är välkomna att delta.

Det är andra året i rad som initiativet Be a Hero of Hope görs till förmån för Barncancerfonden. Barncancer är den vanligaste dödsorsaken för barn mellan 1–14 år i Sverige. Fortfarande vet man inte fullt ut varför barn får cancer men forskning bidrar till att fler barn överlever.

”Att barn drabbas känns extra orättvist och jag ville skapa ett sammanhang som hjälper till att göra skillnad,” säger Elin Åberg som är initiativtagare till insamlingen.

Alla välkomna att träna tillsammans

Vana som nybörjare är välkomna under förmiddagen den 21 maj kommer lokalen hos Östlandet Crossfit på Sörviksvägen i Oskarshamn att fyllas med träningssugna deltagare som tillsammans genomför en så kallad Murph. Det är ett träningspass som traditionsenligt körs i maj varje år och i år görs passet i samband med insamlingen Be a Hero of Hope.

”Det kommer finnas olika varianter på upplägg så vi kan träna tillsammans oavsett om du är van eller nybörjare – alla är välkomna! Skriv till oss så bokar vi in dig. ” säger Daniel Johansson, coach och delägare Östlandet CrossFit.

Insamlingen är öppen fram till 29 maj och hittas lättast via Barncancerfondens hemsida.

FAKTA / BARNCANCERFONDEN WEEK OF HOPE

Alla pengar som samlas in under Week of Hope går till den livsviktiga forskningen och ger stöd till cancerdrabbade barn och deras familjer. Förra året lyckades vi tillsammans med 98 arrangörer och 1126 deltagare samla in fantastiska 1,3 miljoner. I år vill vi slå det! 

Du kan bidra på flera sätt till Östlandet CrossFits insamling. Anmäl dig till evenemanget den 21 maj, ge en gåva eller bli sponsor. Företag kan välja på tre sponsorpaket: brons 2 000 kr, silver 5 000 kr och guld 10 000 kr.

Foto: Claes Svensson

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS