Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

De fick stipendier på föreningsriksdagen i Oskarshamns kommun

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

På tisdagskvällen anordnades föreningsriksdagen och bildningsnämnden i Oskarshamns kommun delade ut stipendier till aktiva i föreningslivet.

Det var bildningsnämndens ordförande Anton Sejnehed (S) och fritidschefen Daniel Stenberg som delade ut stipendierna.

Ann Marie Johansson, Oskarshamnsortens Diabetesförening, blev årets eldsjäl 2021:

”Har under många år varit ryggraden inom föreningen. Hon har både genom föreningen och i sitt yrkesverksamma liv lag ner sin själ i arbetet för såväl unga som äldre diabetiker. Hon har varit och är ett stöd för de som nyligen fått sin diagnos, men också för dem som varit drabbade under många år”, står det i motiveringen.

Elsa Karlsson, Oskarshamns Ridklubb, fick stipendiet som året ungdomsledare 2021:

”Är i princip född i stallet och involverades tidigt i ungdomssektionen, där hon fostrades till en modig, hjälpsam, ödmjuk, glad och ansvarsfull ledare. I ungdomssektionen är hon numera ordförande. Hon skapar ordning och reda och är mån om att alla får komma till tals. Med ett glatt och trevligt bemötande ser hon och bekräftar alla, barn som vuxna. Är en sann förebild för många yngre som ser upp till henne. Även äldre inspireras av hennes horsemanship och hennes känsla för hästen, både i sadeln och avsuttet”, står det i motiveringen.

Johan Erlandsson, Craftstadens Innebandyklubb, fick också stipendiet som årets ungdomsledare 2021:

”Han möter barnen på deras nivå, både bildligt och med ord. I sitt ledarskap främjar han till god kamratskap och glädje till idrotten och har alltid en god struktur genom träningarna. Det som utmärker honom i sitt ledarskap är att han alltid utgår från idrottens värdegrunder. Han är tydlig inför barnen med att som innebandyspelare är det viktigt att vara en bra människa både på och utanför planen. Han är väl värd att uppmärksamma och är en förebild som ledare”, står det i motiveringen.

Johan Erlandsson, Elsa Karlsson och Ann Marie Johansson. Foto: Privat
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS