Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Den populära friskvårdsaktiviteten Hittaut kör igång för sjätte året i rad

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

Lördag den 30 april är det dags för Hittaut igen. Orienteringsklubben SOK Viljan, som står för friskvårdsaktiviteten i Oskarshamns kommun för sjätte året i rad, till att börja med kommer att placera 50 checkpoints, kontroller, i stadsmiljö, parker, bostadsområden och tätortsnära skogar.

Det är alltså för sjätte året i rad som arrangören – SOK Viljan – arrangerar friskvårdsaktiviteten Hittaut i Oskarshamns kommun. Årets premiär är på valborgsmässoafton den 30 april då de första 50 kontrollerna släpps.

Under säsongen, som pågår till och med den 2 oktober, blir totalt 100 checkpoints tillgängliga vid ytterligare två olika släpp. Den 11 juni släpps checkpoint 51-75 och den 6 augusti släpps checkpoints 76-100.

Vinstdragningar

De som registrerar sina checkpoints i Hittaut-appen eller på Hittauts webbplats är med i vinstutlottningar med chans att vinna fina priser vid tre tillfällen under hittaut-perioden, inklusive en dragning när perioden är slut. Priserna är presentkort från sponsorer till Hittaut.

Hittautkartan finns både digitalt, på hemsidan och i appen, samt på papper. Papperskartan kommer i brevlådan till många hushåll men finns också att hämta på våra utlämningsställen. Flera delar av kartan finns även som PDF som du själv kan skriva ut. 

Använd appen för att registrera dina checkpoints när du deltar i Hittaut. Foto: Svenska Orienteringsförbundet

FAKTA / HITTAUT

Hittaut är Svenska Orienteringsförbundets friskvårdssatsning för allmänheten och drivs ideellt av den lokala orienteringsklubben på en rad orter runt om i landet. I Oskarshamn arrangeras Hittaut av SOK Viljan med stöd från flera sponsorer.

Fotograf: Christian Olars, Aktivt familjeliv

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS