Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Drömmen slog in för Lena när hon skrapade hem 1,8 miljoner på påskafton – så firar hon

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

KALMAR LÄN

Lena från Mörbylånga på Öland fick en julklapp med Trisslotter som ledde till en lott med tre Klöver-symboler. På självaste påskafton fick Lena uppleva flera drömmar då hon vann 1,8 miljoner kronor på Triss och fick samtidigt se TV4 Nyhetsmorgon bakom kulisserna.

Nu väntar vinstfirande med familjen innan hon och maken ska unna sig det lilla extra i vardagen.

Pensionären Lena och hennes man fick en julklapp med Trisslotter från familjen som gav några mindre vinster. De löstes in mot nya lotter och en av dem visade tre Klöver-symboler. Under lördagen på självaste påskafton var det dags att skrapa fram den garanterade miljonvinsten i TV4 Nyhetsmorgon.

Efterlängtad upplevelse

För Lena var det inte bara en dröm att vinna stort på Triss, utan lördagsmorgonen bjöd på en till efterlängtad upplevelse.

− Jag får nypa mig själv i armen för att se att detta verkligen är sant. Jag har i många år drömt om att få se hur en tv-sändning går till bakom kulisserna så det känns nästan overkligt att få göra det nu, säger Lena mycket glad.

Valde lotter på slump

Väl på plats i det direktsända morgonprogrammet var det med stor spänning och förväntan som Lena tog två lotter på slumpen. De visade vinsten på 10 000 kronor i månaden i 15 år framöver, totalt 1,8 miljoner kronor.

− Åh vad roligt detta var, verkligen en häftig upplevelse! Jag blir nästan rörd. Nu ska vi fira med resten av familjen under påsk.

När hela familjen fått glädjas med Lena planerar hon och maken att lägga vinsten på vardagslyx så som massage, ansiktsbehandlingar och tid hos frisören. Maken har också lovat att följa med på en inrikesresa framöver tack vare vinsten.

Se när vinsten skrapas

Svenska Spel Turs kommunikatör Natalie Wallin hade glädjen att vara med Lena under hennes oförglömliga påskafton.

− Det märktes att Lena genuint njöt av varje sekund på TV4 från att bli piffad i sminket till att sitta i loungen bakom studion med alla andra gäster i programmet, och att sen få vinna en miljonvinst på Triss, fantastiskt roligt att se! Nu hoppas jag att Lena och hennes man gör massor av härliga saker tack vare vinsten, säger Natalie Wallin i ett pressmeddelande från Svenska Spel.

Se när Lena skrapar fram miljonvinsten här.

FAKTA / Triss

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Foto: Svenska Spel

+1
6
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
1
+1
2

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS