Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

ANNONS

Aktuellt

Efter tre säsonger i IK Oskarshamn: Nu är han klar för en annan klubb

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

Den 4 april berättade IK Oskarshamn att backen Lukas Pilö är en av dem som lämnar IKO efter säsongen som slutade med att klubben ramlade ner i Hockeyallsvenskan.

På tisdagen går Timrå IK ut med nyheten om att Lukas Pilö har skrivit på ett tvåårskontrakt.

– Det ska bli väldigt roligt att få vara en del i Timrå IK och den resan som föreningen befinner sig på. Timrå har en bra historik av att utveckla spelare, vilket är en del av målsättningen för mig, att utvecklas, framför allt mitt offensiva spel. Jag ser mig själv som en tvåvägsback med bra spelsinne och ett bra förstapass. Som person är jag väldigt lugn och spenderar mycket tid på golf och andra sporter. Det känns väldigt roligt att komma hit jag har stora förhoppningar på kommande säsonger, säger Lukas Pilö i ett pressmeddelande.

– Väldigt roligt att Lukas blir en del av Timrå. Han är en stabil tvåvägsback med stor utvecklingspotential, som jag tror kommer passa väldigt bra in i gruppen. Vi får in ytterligare en ung och hungrig spelare som vill arbeta hårt för laget och sig själv. Det kommer att bli bra, säger Timrås sportchef Kimmo Kapanen.

Lukas Pilö, som fyller 25 år i höst, har spelat i IKO under de tre senaste säsongerna.

Foto: Pierre Stjernfeldt

+1
13
+1
1
+1
1
+1
9
+1
3
+1
1
+1
5

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS