Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

LOKAL ANNONS INFÖR EU-VALET

LOKAL ANNONS INFÖR EU-VALET

Aktuellt

En av Oskarshamns-Nytts läsare undrar varför det ser ut så här i Kristineberg

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS INFÖR EU-VALET

KRISTINEBERG

En av ON:s läsare undrar varför det ser ut så här ganska ofta mellan höghusen i Kristineberg, i Oskarshamn:

Foto: Privat

Beror detta på att Kretslopp Sydost inte tömmer behållarna tillräckligt ofta eller att folk helt enkelt ställer fel grejer där? Saker som ska till Storskogen? Har Byggebo någon del i det? Kommunen?

Vi ställde frågorna till Yvonne Bergvall (S), som är ordförande i tekniska nämnden i Oskarshamns kommun samt ordförande i förbundsdirektionen i Kretslopp Sydost.

– När det gäller tömning i Kristineberg så är det Byggebo som beslutar om tömningsintervall, så Kretslopp Sydost tömmer enligt överenskommelse.  När det gäller vad som slängs och ställs utanför, så är min erfarenhet – från mitt område där jag bor i Kristineberg – att alldeles för många ställer sådant som skulle lämnas på Storskogen eller på en återvinningsstation, svarar hon.

Yvonne Bergvall (S), ordförande i tekniska nämnden i Oskarshamns kommun, utanför en nyinvigd offentlig toalett i Oskarshamn
Yvonne Bergvall (S). Foto: Peter A Rosén
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

LOKAL ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS