Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

En besökare i Oskarshamn tycker att parkeringstiden är alldeles för kort

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

Parkeringstiden är för kort i Oskarshamn, anser en person som har tagit upp ämnet i ett e-postmeddelande till Oskarshamns kommun.

Personen ifråga, som bor i en av grannkommunerna, berättar att hon var hos en optiker i Oskarshamn nyligen. Besöket tog nästan två timmar – och sedan var det dags att flytta på bilen (parkeringstiden med p-bricka ligger på två timmar inne i centrum, som bekant).

“Stressa runt”

”Efter lunch flyttade jag bilen igen, för att sedan stressa runt i två timmar för att slippa flytta bilen igen. Vi var i stan i drygt fem timmar. Parkeringstiden är alldeles för kort. Skulle ni inte kunna förlänga den till fyra timmar”, skriver personen.

“Det är inte aktuellt med längre parkeringstider i Oskarshamn.
Två timmar är för att få omsättning på platserna. Det finns platser med längre p-tid. Jämte Forum 9 timmar, på Brädholmen 9 timmar och vid Arenan 9 timmar”, skriver kommunen i ett svar.

TEXT

Peter A Rosén

peter@oskarshamns-nytt.se

FOTO: FREEPIK
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS