Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

En förälder är missnöjd med Kristinebergskolan i Oskarshamn: ”Blaskmat”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

En förälder klagar på ”blaskmat” på Kristinebergskolan i Oskarshamn.

Det är i ett brev, via e-post, som föräldern ifråga skriver att maten på Kristinebergskolan har blivit ”jättemycket sämre” under det senaste skolåret, enligt hennes barn.

”Bra mycket sämre”

”Mitt barn har inte sagt så mycket om maten, men förra skolåret blev det bra mycket sämre. Detta har jag hört att andra föräldrar också hört från sina barn. Det är ju jätteviktigt att ni kan servera smakliga måltider och inte bara ”blaskmat”. Barnen är ju vår framtid. Ni kanske inte skall ha så många rätter att välja på utan satsa på kvalitet och smak på endast en huvudrätt”, skriver föräldern.

”Tråkigt att höra”

”Tack för ditt mail, tråkigt att höra att ditt barn är missnöjd med maten. Du är hjärtligt välkommen till vår skolrestaurang för att smaka på lunchen vi serverar. Finns en kupong på webben att skriva ut, som lämnas till köket”, svarar Lillemor Persson, som är avdelningschef på kost- och städavdelningen.

TEXT

PETER A ROSÉN

peter@oskarshamns-nytt.se

FOTO

FREEPIK

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS