Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

LOKAL ANNONS INFÖR EU-VALET

ANNONS

Aktuellt

En man i 45-årsåldern åtalas för misshandel i fyra fall, olaga hot i två fall och försök till misshandel

Lokal annons inför EU-valet

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS INFÖR EU-VALET

MÖNSTERÅS

En man i 45-årsåldern, med adress i Mönsterås, åtalas för misshandel i fyra fall, olaga hot i två fall och försök till misshandel.

Det var i september förra året som mannen slog en man i 45-årsåldern i ansiktet – och sparkade honom på överkroppen då han låg ner på marken på Storgatan i Mönsterås – med smärta, hudavskrapning, blåmärken och blodvite som följd, enligt åtalet.

I augusti hade den åtalade mannen skrivit textmeddelanden till mannen i 45-årsåldern, med hot om att han ska skada och/eller döda honom och förstöra hans egendom, enligt åtalet.

Samma dag i september förra året slog den åtalade mannen dessutom en annan man i ansiktet, på samma plats, när han stod upp och när han låg ner på marken, enligt åtalet, där det står att målsägaren fick smärta, blåmärken, svullnad och blodvite.

Föll till marken

Samma dag, och på samma plats, knuffade den åtalade mannen även en kvinna, så att hon föll till marken och skadade ena armbågen, ena överarmen, en höft och ett ben, med smärta som följd, enligt åtalet.

Samma dag, och på samma plats, slog den åtalade dessutom ytterligare en man – i pannan, enligt åtalet, med smärta och rodnad som följd.

Den åtalade mannen ska vidare ha hotat en annan man, samma dag och på samma plats, genom att uttala att han ska döda honom eller ord med liknande innebörd.

Minns inte händelsen

Avslutningsvis ska den åtalade mannen också ha försökt skada en annan man, samma dag och på samma plats, genom att knuffa och försöka slå honom.

”Det var endast på grund av tillfälliga omständigheter som det inte fanns någon fara för att brottet skulle fullbordas eftersom målsäganden duckade”, står det i åtalet.

Det finns vittnesuppgifter i bevismaterialet.

Den åtalade mannen minns inte händelsen.

Foto: Åklagarmyndigheten

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
8

LOKAL ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS