Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Ernst om nya programserien som snart har premiär: ”Fått ny energi och skaparlust”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

NÖJE

Ernst Kirchsteigers nya programserie Hemma med Ernst har premiär den 26 september. Och det blir precis så som det låter, tittarna kommer få hänga hemma med Ernst i en vardagsnära miljö, få tips och råd på hanterbara fix och hur man kan få ut det vackra i sin vardag. På ett ärligt och personligt sätt lär Ernst samtidigt oss mer om sin livsfilosofi, inredning och matlagning.

– Nu har jag fått ny energi och skaparlust. Huset jag har hittat är superinspirerande och ger mig fullt med idéer och tankar. Så förvänta er en lycklig och glad Ernst i högform. Jag känner mig helt fri att skapa efter eget huvud, säger Ernst Kirchsteiger om nya programmet som snart har premiär på TV4 och TV4 Play.

Finn glädjen i vardagliga ting

I nya Hemma med Ernst blir det fokus på hur man kan göra saker själv i sitt hem istället för stora byggprojekt. Under åtta avsnitt kommer Ernst inspirera om hur vi med enkla medel kan skapa unika inredningsdetaljer och njutbara smakupplevelser. Men det handlar inte bara om att skapa det vackra, utan också om att finna glädjen och upptäcka det himmelska i vardagliga ting – en livsfilosofi i sig.

– Att Ernst är tillbaka med nya program känns efterlängtat. Tittarna kommer få ta del av Ernst helt unika och sinnligt vackra sätt att tänka kring inredning, trädgård och mat. Det blir en ny programserie där Ernst varvar handfasta tips med personliga reflektioner om livet och resultatet är ett oemotståndligt lyckopiller, säger Clara Tengbom, exekutiv producent på TV4.

Ernst Kirchsteiger med hund
”Nu har jag fått ny energi och skaparlust”, säger Ernst Kirchsteiger om nya programserien.

Foto: TV4/Jesper Olsson

+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS