Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

ANNONS

Aktuellt

Marcus Oscarsson gästar nationell konferens – håller föredrag för näringslivet

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

Den 15-17 maj är Oskarshamns kommun värd för en nationell konferens för kommunanställda som arbetar med näringslivsfrågor. Runt 150 personer förväntas medverka på konferensen som arrangeras på Forum. En av föredragshållarna är journalisten och statsvetaren Marcus Oscarsson.

”Oskarshamns kommun står värd för en nationell årskonferens för näringslivspersoner, varför vi nu bjuder in ett begränsat antal externa gäster att delta, lyssna och ta del av Marcus spännande föredrag i Oskarshamn”, skriver näringslivschefen Johanna Wihl på Tillväxt- och näringslivskontoret i ett utskick till näringslivet där det framgår att föredraget äger rum den 16 maj och att anmälan krävs.

Sveriges bästa politiska kommentator

Journalisten och statsvetaren Marcus Oscarsson har utsetts till Sveriges bästa politiska kommentator inom radio, tv och tidningar av nyhetstjänsten Omni, har tilldelats Begriplighetspriset och är flerfaldigt nominerad till Årets TV-personlighet. Har har tidigare arbetat på brittiska The Times, undervisat politik på ett amerikanskt universitet och tjänstgjort vid Statsrådsberedningen och Finansdepartementet.

Idag arbetar han som politisk kommentator på TV4, håller föredrag och är moderator samt driver sin egen nyhetssajt, marcusoscarsson.se, med senaste nytt från Sverige och världen tillsammans. Marcus Oscarsson är ansvarig utgivare och har en egen redaktion.

Foto: TV4/CMORE

+1
6
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
2

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS