Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Ett par i Småland skrapade fram en vinst på TV-Triss i TV4 Nyhetsmorgon: Vill köpa en ny…

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SMÅLAND

“På sin make Anders födelsedag skrapade Ann-Britt från Värnamo under tisdagsmorgonen fram 100 000 kronor på TV-Triss i Nyhetsmorgon”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

– Nu ska vi ha några sköna dagar i Stockholm, säger Ann-Britt, som vill lägga en del av vinsten på en ny soffa.

“Det var Ann-Britt som såg till att paret fick en resa till Stockholm och Nyhetsmorgon. Hon köper ibland Triss online på svenskaspel.se och en kväll i mitten av september skrapade hon fram tre tv-rutor.

Det var Ann-Britt som fick representera i tv. Och efter sitt framträdande i rutan är Ann-Britt lättad”, skriver Svenska Spel.

“Kändes bra”

– Det kändes bra. Men lite skönt att det är över. Vi vet vad vi har och nu ska vi ha några sköna dagar i Stockholm, säger Ann-Britt, som tillsammans med maken är djupt engagerad i IFK Värnamos både herr- och damsektioner.

“Vinsten på 100 000 kronor tänker de ska få bidra till att sätta guldkant på tillvaron”, skriver Svenska Spel.

“Kan lyxa till det”

– Man kan lyxa till det lite mer i vardagen. Jag kan tänka mig att åka till Stockholm igen, men att då göra det på sommaren. Och så ska sonen få lite pengar. Sen vill jag köpa en ny soffa. Jag vill ha en som är bekvämare, för ibland behöver jag gå ut och lägg mig i soffan när han låter för mycket. Det är väl en bra grej, säger Ann-Britt med ett leende och tittar menande på maken.

Johan Svedberg, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, var med Värnamoparet under morgonen på TV4 när de gick i mål med sin Trissresa.

– Ann-Britt blir årets första Trissvinnare från Värnamo i Nyhetsmorgon. Under fjolåret var det två Värnamobor som fick skrapa i TV4 och sammanlagt nio från länet, berättar han.

Se här när Ann-Britt skrapar fram vinsten: Ann-Britts trisslycka – ställer till med stor födelsedagsfest (tv4play.se)

Det här är Triss:

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Foto: Svenska Spel

+1
12
+1
7
+1
5
+1
8
+1
2
+1
3
+1
6

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS