Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Fint pris till Be-Ge Stece AB i Mönsterås

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

MÖNSTERÅS

Be-Ge Stece AB i Mönsterås och Academy of Music and Business (AMB) i Tingsryd fick årets Pontonjärpris.

– Vi är mycket glada och stolta, säger Robert Nyqvist, vd för Be-Ge Stece AB, till Mönsterås-Nytt.

Priserna delades ut digitalt, av Linnéakademien, den 4 maj.

Pontonjärpriset inrättades av Kristina Alsér, tidigare landshövding i Kronobergs län, med syftet att lyfta fram personer som på olika sätt bygger broar mellan skola och näringsliv i Kronbergs län och Kalmar län.

Här är motiveringarna:

Be-Ge Stece AB, med VD Robert Nyqvist, får sitt pris för sitt mycket goda samarbete med Mönsteråsgymnasiet. Företaget är en förebild för främjande av samverkan genom att alltid delta i gymnasiemässor, öppet hus, programråd och styrgrupper vid Mönsteråsgymnasiet. Be-Ge Stece AB erbjuder också material och maskiner för utbildningsändamål och erbjuder stimulerande sommarjobb för eleverna. Be-Ge Stece AB är en viktig brobyggare mellan skola och näringsliv i länet och en förebild för andra företag.

Academy of Music and Business (AMB) och dess grundare Andreas Carlsson premieras för sin tidiga satsning på digital teknik för att bygga broar mellan musikelever i Tingsryd och etablerade musiker runt om i världen. AMB lägger också grunden för långsiktigt och hållbart företagande inom musik genom att eleverna inom den hårt konkurrensutsatta musikbranschen även tränas i användning av teknik och utbildas i företagande och entreprenörskap. AMB är en förebild för hur även skolor på landsbygden kan använda internationella kontakter.

FOTO: BE-GE STECE AB

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS