Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Fler bokningsbara tider för covid-19-vaccin i Oskarshamn

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LÄNET

”Den här veckan ökar vaccinleveranserna, vilket gör att vi under tisdag kväll kommer att lägga ut fler bokningsbara tider än vad vi har kunnat göra på länge”, skriver Region Kalmar län i ett pressmeddelande på måndagskvällen.

”Flest tider kommer att finnas på vaccinationscentralerna i Kalmar, Västervik, Oskarshamn och Borgholm, men det kommer också att finnas tider på de hälsocentraler och hälsovalsenheter som vaccinerar. Även nästkommande veckor kommer det att levereras stora mängder vaccin.”

”Bokningen är likt tidigare öppen för den som är född 1971 eller tidigare, eller tillhör riskgrupp. Det snabbaste sättet att boka en tid är på www.1177.se. Nya tider fylls på en gång i veckan.”

”Inom kort kommer vi att öppna bokningsmöjligheten för de som är mellan 40-49 år (född 1981 eller tidigare)”, skriver regionen.

FOTO: REGION KALMAR LÄN

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS