Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

ANNONS

Aktuellt

Föreningslivet bjuds in att fylla tomma skyltfönster i stadskärnan

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

FÖRENINGSLIV

Projektet Mera ut skapade en miniutställning i ett skyltfönster i centrum under 2022. Nu har föreningar möjlighet att vara med och fylla tomma skyltfönster i stadskärnan med liv till i sommar.

Oskarshamns kommun och Attraktiva Oskarshamn AB har bjudit in föreningar att ansöka om att få låna ett skyltfönster i centrum. Där kan föreningen skapa uppmärksamhet och intresse för organisationen samtidigt som tomma skyltfönster fylls med konst, fotografier, installationer och annat som får invånare och besökare att stanna till en stund för att njuta, fundera och le. 

Kreativa skyltfönster

Kanske är det en konstförening som skapar ett unikt galleri, en idrottsförening som på ett inspirerande sätt visar upp sin verksamhet eller en fotoklubb som sätter upp en fascinerande utställning?

Senast den 9 april vill kommunen få in föreningarnas ansökningar. Urvalet kommer ske med ambitionen att få en god variation och så inspirerande och kreativa skyltfönster som möjligt.

Foto: Oskarshamns kommun

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS