Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Förskollärare skrapade fram miljonvinst på Triss: ”Kunde inte tro det var sant”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SVERIGE

Trisslotten Milena från Trollhättan fått av sin pappa visade tre Klöver-symboler. Under lördagsmorgonen skrapades slutvinsten fram som blev 15 000 kronor i månaden i 10 år. Miljonvinsten, på 1,8 miljoner kronor, ska hon bland annat dela med sin pappa.

Förskoleläraren Milena och hennes pappa köper ofta Trisslotter till varandra. I höstas blev dock en av lotterna hon fått av sin pappa bortglömd.

– Jag hade lagt lotten i bildörren, sen glömde jag bort att den låg där. Den låg kvar där i några månader. När jag sedan hittade den och skrapade den och såg tre Klöver-symboler blev jag helt paff. Kunde inte tro det var sant, berättar Milena.

Skrapade i tv-studion

Under lördagsmorgonen var Milena och sin man Pierre på plats i Stockholm och TV4 Nyhetsmorgon för att skrapa fram slutvinsten.

– Jag har valt nummer 29 och 7 eftersom vår ena dotter föddes 29 juli. Så det känns som bra nummer för oss, säger Milena innan det är dags att gå in i tv-studion.

Delar med sig till pappa

De valda lotterna visade en vinst på 15 000 kronor i månaden i 10 år, vilket blir en total vinst på 1,8 miljoner kronor.

– Vinsten ska jag dela med min pappa. Eftersom det var han som gav mig lotten. Förutom det hoppas jag på att vi kan resa lite för pengarna. Till Thailand till exempel, säger Milena glatt.

Tur i länet

Emmy Altemyr, kommunikationsspecialist på Svenska Spel Tur, var på plats på TV4 med vinnaren.

– Västra Götalands län fortsätter leverera Trissvinster till länet! Milena är den sjätte personen hittills i år som fått komma till TV4 Nyhetsmorgon och skrapa Triss. Hittills har länet kammat hem 2,9 miljoner kronor på Triss, säger Emmy Altemyr.

Lotten var köpt på Willys Trollhättan Håjum.

Se när Milena skrapar fram vinsten här.

FAKTA / TRISS

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Foto: Svenska Spel

+1
5
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS