FOTBOLL: Oskarshamns AIK tog första hemmavinsten för säsongen efter stor dramatik

Fotboll

Ettan Södra

Oskarshamns AIK – Ljungskile SK 3–2 (0–0)

Mål, OAIK: Ayomide Jibodu (61:a minuten), Antonios Gaitanidis (66), Edvin Crona (95).

Oskarshamns AIK tappade en 2-0-ledning till 2-2 i slutskedet hemma mot Ljungskile SK på lördagseftermiddagen, trots att OAIK spelade med en man mer på planen under nästan hela andra halvlek.

Men Edvin Crona nickade in 3-2 på stopptid (95:e minuten). Det var det sista som hände i den här högdramatiska matchen i Ettan Södra.

Det var OAIK:s första vinst, och första mål, på hemmaplan under den här säsongen.

Efter en mållös förstahalvlek åkte gästerna på en utvisning i början av den andra halvleken.

I den 61:a minuten gjorde Ayomide Jibodu 1-0 och Antonios Gaitanidis satte 2-0 i den 66:e.

Marwin Leidewall nickade in reduceringen i den 88:e minuten.

Pontus Olsson nickade in kvitteringen på stopptid (92).

Då trodde nog de flesta att matchen skulle sluta 2-2.