Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Fredagen den trettonde blev turdag för Janne – uppfyller dröm efter storvinsten

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SVERIGE

En tursam Trisslott ledde Jan från Vinberg till Trisskrapet i TV4 Nyhetsmorgon i fredags. För vinsten på en kvarts miljon vill han och särbon uppfylla drömmen om en motorcykelsemester från kust till kust i USA.

Det var en fredag den 13 i höstas som berg- och betongarbetaren Jan, också kallad Janne, från Vinberg skrapade en Trisslott under en rast. Det han inte hade väntat sig var att drömmen om en storvinst skulle infrias då han skrapade fram tre tv-rutor.

− Det var väldigt oväntat, inget vi hade väntat oss alls, säger Janne glatt.

Åker Route 66 på mc

Under fredagen hade Janne och hans särbo laddat upp inför framträdandet i direktsänd morgon-tv med en natt i Triss guldrum. När det var dags att skrapa fram den stora vinsten var det lott nummer 13 som fick avgöra utfallet som blev 250 000 kronor.

− Det känns jätteroligt! Vi är väldigt glada för nu kan vi uppfylla min dröm om att åka Route 66 från kust till kust i USA på motorcykel, berättar Janne mycket glad efter skrapet.

Roligt med en storvinst

Svenska Spel Turs communication specialist Natalie Wallin gläds med paret som nu får möjlighet att uppfylla sin dröm.

− Det är fantastiskt roligt när en storvinst gör det möjligt att förverkliga en långlivad dröm. Jag är övertygad om att deras motorcykelresa i USA kommer bli ett minne för livet, säger Natalie Wallin.

Lotten som gav de tre tv-rutorna var inköpt hos Stora Coop i Falkenberg.

Se när Jan skrapar fram storvinsten här.

FAKTA / TRISS

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Foto: Svenska Spel

+1
11
+1
2
+1
0
+1
0
+1
3
+1
2
+1
3

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS