Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Fredriksbergs herrgård ska utvecklas till ett attraktivt besöksmål

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

Oskarshamns kommun bjuder tillsammans med Kalmar läns museum inom ramen för projektet Unika historiska Kalmar län in olika aktörer till en workshop för att utveckla Fredriksbergs herrgård till ett attraktivt besöksmål.

Landsbygdsutvecklare Kristina Hägg-Blecher på Oskarshamns kommun kommer att hålla i workshopen och alla som har en idé om hur herrgården kan utvecklas är välkomna att delta.

En riktig pärla

I ett utskick via mejl skriver Attraktiva Oskarshamn AB följande avseende inbjudan:

”Fredriksbergs herrgård är en riktig pärla i vår kommun, som tyvärr saknat en extern aktör den senaste tiden. Den 16 augusti bjuder nu Oskarshamns kommun in till en workshop för att tillsammans med aktörer diskutera vilka insatser vi tillsammans kan göra för att utveckla platsen till att bli en attraktiv plats och besöksanledning”.

Läs mer och anmäl dig här!

Fredriksbergs herrgård i Oskarshamn
Fredriksbergs herrgård har stora möjligheter att utvecklas till ett attraktivt besöksmål. Under O-Ringen 2024 kommer upp emot 25 000 personer att röra sig i området kring herrgården vilket ses som en extra drivkraft. Foto: Peter A Rosén

Foto: Kulturhuset (överst)

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS