Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Glädjechock när parkeringsvakten Sussi skrapade hem 5 miljoner på Triss: ”Äntligen”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SVERIGE

Onsdagen inleddes med glädjetårar, jubel och fanfarer när parkeringsvakten Sussi från Kiruna, men boende i Uppsala, vann fem miljoner på Triss i TV4 Nyhetsmorgon. När glädjechocken lagt sig ska det firas med en Piggelinglass, sen väntar stugrenovering och ett bilköp.

− Äntligen får vi glida på en liten räkmacka, säger Sussi i glädje.

I samband med farsdag passade Sussi på att köpa en Trisslott till sig själv när hon var i full färd med att skicka lotter till sin man och papporna till sina barnbarn. Hon kunde knappt tro att det var sant när lotten hon skrapade under en jobbrast som parkeringsvakt visade tre tv-rutor.

− Jag visade mina kollegor telefonen med lotten för att förstå att det verkligen var sant. En av kollegorna sa att vi får fira den stora vinsten med varsin piggelinglass, berättar Sussi.

Under onsdagen hade hon och maken Kenneth rest till Stockholm från Uppsala där de bor sedan ett par år tillbaka efter en flytt från deras hemstad Kiruna. Utgångsläget var en garantivinst på 100 000 kronor, men när Sussi hade skrapat lott nummer sex visades högsta vinsten på fem miljoner kronor.

− Är det sant? Det är helt sjukt! Händer det här verkligen? Åh herregud, säger Sussi i glädjechock med tårarna rinnandes och fortsätter:

− Fem miljoner på två minuter är ingen dålig timlön. Åh vad vi är värda lite medvind, säger Sussi som syftar på den cancerbehandling hon genomgått och nu är frisk ifrån.

Med gratulationerna inströmmandes från deras fyra barn, nio barnbarn samt nära och kära blev vinsten mer verklig.

− Jag trodde inte att jag skulle reagera som jag gjorde, men tårarna bara kom, säger Kenneth som stod bakom kamerorna i studion när de blev mångmiljonärer.

Vinsten kommer firas med en god lunch och den utlovade isglassen med kollegan. För paret öppnar mångmiljonvinsten upp nya möjligheter. Nu kommer de bygga färdigt stugan i Karesuando som de påbörjade för många år sedan samt köpa en ny bil.

− Vilken oförglömlig och livsomvälvande onsdag det blev för Sussi och Kenneth som nu får helt nya möjligheter tack vare miljonvinsten. Nu kommer de verkligen kunna få till stugan som de drömmer om, säger Natalie Wallin, kommunikatör på Svenska Spel Tur.

Se när Sussi skrapa fram miljonvinsten här.

FAKTA / TRISS

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Foto: Svenska Spel

+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS