Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Grönsakshandlare i länet kammade hem trissvinst i tv – firar med solsemester

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

NÖJE

Grönsakshandlaren Marianne från Söderåkra tog fram förstoringsglaset för att kontrollera att hon verkligen hade skrapat fram tre tv-rutor på sin Trisslott. Det tog henne till TV4 Nyhetsmorgon under tisdagen där hon vann 100 000 kronor till en solsemester.

Marianne är en erfaren skrapare av Triss då hon prenumererar på lotten och kompletteringsköper någon då och då. En morgon skrapade hon en lott som hon hade köpt på Ica Maxi i Kalmar några dagar tidigare. Plötsligt höll hon på att sätta kaffet i halsen när den visade tre tv-rutor och en garanterad storvinst.

− När jag fick den tredje tv-rutan hämtade jag både förstoringsglaset och bättre belysning för att se att det verkligen var sant, berättar Marianne glatt och fortsätter:

− Det är verkligen som man säger − plötsligt händer det.

Solsemester

Under tisdagsmorgonen var väntan över och Marianne skulle få lägga till en ny upplevelse till meritlistan. Hon gästade TV4 Nyhetsmorgon där lott nummer 36 gav henne 100 000 kronor.

− Man sparar inte ihop 100 000 kronor bara så där, så det känns helt fantastiskt! Det här har verkligen varit en rolig upplevelse, säger den glada vinnaren.

Vinsten firas med en runda på stan. Sen ska pengarna gå till en solsemester på varmare breddgrader.

Länets nionde Trissvinnare i tv

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Natalie Wallin gläds med årets första Trissvinnare i tv från Söderåkra.

− Vad roligt att Marianne till slut hade turen på sin sida och skrapade fram tre tv-rutor. Med denna storvinst kan hon åka på en riktigt härlig semester. Marianne blir Kalmar läns nionde Trissvinnare i tv för året, avslutar Natalie Wallin.

Se när Marianne skrapar fram storvinsten här.

Skrapa triss i tv
Nio personer från Kalmar län har fått skrapa Triss i TV4 Nyhetsmorgon i år. Pressfoto: Svenska Spel

FAKTA / DET HÄR HÄR TRISS

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel. 
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet. 
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor. 
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Foto: Svenska Spel

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS