Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Gunilla vann på Triss i TV4 Nyhetsmorgon: “Det vill jag först och främst göra”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SVERIGE

“Det var en Trisslott på julafton som tog Gunilla och hennes sambo Rude hela vägen till Trisskrap i TV4 Nyhetsmorgon under tisdagsmorgonen. Vinsten som landade på 100 000 kronor ska gå till att uppfylla Gunillas dröm om att skaffa husbil”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

“På julafton hade Gunilla köpt åtta Trisslotter till familjen. En lott gav vinst på 60 kronor som några dagar senare byttes in till nya lotter. Sittandes på ett café med sin familj passade hon på att skrapa de nya Trisslotterna.”

“Så overkligt”

– Jag såg att Trisslotten visade tre tv-symboler och funderade direkt på vad det egentligen innebar. Trots att jag visste blev jag fundersam just för att det kändes så overkligt, berättar Gunilla skrattandes.

Triss-vinnare
Gunilla. Foto: Svenska Spel

“Under tisdagsmorgonen var det dags att besöka TV4 Nyhetsmorgon för att ta reda på den slutgiltiga vinstsumman. Vinsten som landande på 100 000 kronor kommer nu uppfylla en dröm som Gunilla länge haft”, skriver Svenska Spel.

“En del resor”

– Jag har tidigare haft husbil och har sedan dess drömt om att skaffa en husbil igen, så det vill jag först och främst göra. Sen blir det en del resor, berättar Gunilla.

Filippa Jartén, kommunikatör på Svenska Spel Tur, hade nöjet att göra paret sällskap under morgonen.

– Vilken vinst till Gunilla och hennes sambo! Så spännande att höra om deras dröm om husbil som nu blir sann. Detta blev årets fjärde Trissvinst i TV4 Nyhetsmorgon som gått till en vinnare i Östergötlands län, säger Filippa Jartén.

Trisslotten som tog Gunilla till Nyhetsmorgon köptes på ICA Supermarket Åtvidaberg.

Se Gunilla skrapa fram sin vinst här.

Det här är Triss:

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS