Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Han fick det ärofyllda uppdraget att skrapa sambons slutgiltiga trissvinst i tv-rutan

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SMÅLAND

Under torsdagen var Enduend från Alvesta var på plats i TV4 Nyhetsmorgon för att skrapa Triss åt hans sambo. “Vinsten på 100 000 kronor ska bland annat gå till resor med familjen”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

Enduends Trissäventyr började dagen innan julafton när hans sambo passade på att köpa några Trisslotter på mataffären. En lott visade tre tv-symboler och tog paret hela vägen till TV4 Nyhetsmorgon.

– Det kändes helt otrolig att skrapa fram de tre tv-symbolerna. Ingen av oss kunde först ta in det, vi kollade flera gånger att det verkligen var tre, berättar Enduend skrattandes.

Drömmer om Maldiverna

Enduend fick frågan av sin sambo ifall han ville få det ärofyllda uppdraget att genomföra skrapet i direktsänd tv. Svaret var självklart och under torsdagsmorgonen var det äntligen dags för paret att skrapa fram den slutgiltiga vinstsumman. Vinsten landande på 100 000 kronor och vad de ska gå till finns det planer på.

– För vinsten vill vi bland annat resa med familjen. Min sambos drömdestination är Maldiverna, men det återstår att se vart resa går till, berättar Enduend.

Andra vinsten till Alvesta

Filippa Jartén, kommunikatör på Svenska Spel Tur, hade nöjet att vara med under morgonen.

– Vilken härlig morgon, stort grattis till vinsten! Detta blev årets andra Trissvinst i TV4 Nyhetsmorgon som gått till en vinnare i Alvesta kommun, säger Filippa Jartén.

Lotten som tog paret till Nyhetsmorgon var inköpt på Willys Avesta.

FAKTA / Triss

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Foto: Svenska Spel

+1
7
+1
3
+1
5
+1
2
+1
2
+1
5
+1
3

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS