Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Här är Centerpartiets nya logga

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SVERIGE

Centerpartiet har skaffat sig en ny logga.

Fyrklövern gör comeback vid partinamnet i den rykande färska grafiska profilen.

– Tillsammans med en uppfräschad grafisk profil med ett nytt tydligt typsnitt kan fyrklövern ge en förstärkt känsla av vad Centerpartiet står för och vad vi vill, säger partisekreteraren Michael Arthursson i ett pressmeddelande.

”Fyrklövern är en stark symbol för Centerpartiet. Den har funnits med i många decennier i olika tappningar. Men de senaste åren har den inte rymts i själva loggan. Nu blir det ändring på det”, skriver partiet i pressmeddelandet.

”Vi märker, både internt och externt, att centerklövern i loggan är efterlängtad och faktiskt saknad”

MICHAEL ARTHURSSON, PARTISEKRETERARE

– Vi märker, både internt och externt, att centerklövern i loggan är efterlängtad och faktiskt saknad. När vi nu antar en ny framtidsagenda för att staka ut en hoppfull väg framåt, känns det helt rätt att fyrklövern gör comeback in vår logotyp, förklarar Michael Arthursson.

Han fortsätter:

– Det fångar in både vår historia och vår vilja att gå framåt mot nya mål. Det är en förnyad fyrklöver, sammansatt av fyra hjärtan som tillsammans pekar mot mitten. En fyrklöver i rörelse framåt. Tillsammans med en uppfräschad grafisk profil med ett nytt tydligt typsnitt kan den ge en förstärkt känsla av vad Centerpartiet står för och vad vi vill.

GRAFIK: CENTERPARTIET

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS