Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Här är den nyvalda styrelsen i Sverigedemokraterna i Oskarshamns kommun

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

Under lördagen anordnade Sverigedemokraterna i Oskarshamns kommun sitt årsmöte och här är personerna i den valda styrelsen:

Ted Nyberg, ordförande (omval)

Johanna Bäckström Wörmke, vice ordförande (nyval)

Leif Axelsson, andra vice ordförande (omval)

Mattias Bäckström Johansson, ledamot (omval)

Carina Lindestål, ledamot (omval)

Daniel Lundgren, ledamot (nyval)

Elin Wågerud, ledamot (nyval)

Kristofer Malmgren, suppleant (nyval

Urban Löthman, suppleant (nyval)

Anton Liljegren Johansson, suppleant (nyval)

På bilden från vänster: Urban Löthman, Daniel Lundgren, Leif Axelsson, Elin Wågerud, Ted Nyberg, Anton Liljegren Johansson, Mattias Bäckström Johansson, Johanna Bäckström Johansson och Carina Lindestål. Foto: Sverigedemokraterna

– Jag vill börja med att tacka avgående styrelseledamöter och ersättare för det fantastiska arbete som gjorts under föregående år. Jag vill också tacka valberedningen som arbetat med att ta fram förslag till styrelse och tack till alla andra som hjälpt till och bidragit till årsmötets genomförande, säger Ted Nyberg.

Ted Nyberg (SD)
Ted Nyberg (SD). Foto: Sverigedemokraterna

– Jag känner mig hedrad och tacksam över att ha blivit omvald som ordförande för Sverigedemokraterna Oskarshamn. Vi lämnar ett intensivt år bakom oss och kliver in i kanske ett ännu mer intensivt år, där vi ska göra allt vi kan för att bidra till att Oskarshamns kommun, Kalmar län och Sverige blir en bättre plats att leva och bo i.  Detta är något som jag är säker på att vår nya styrelse kommer att bidra med, då vi har stor bredd och mycket erfarenhet i styrelsen. Detta är även första året som vi har en representant från vår ungdomsförening med i styrelsen, fortsätter Ted Nyberg.

”Känner glädje”

– Jag känner en verklig glädje över att se att arbetet som Ungsvenskarna bedriver har en positiv inverkan på föreningen. Min entusiasm för att delta i denna process är stor, och jag är redo att bidra med min energi och ett värdefullt ungdomsperspektiv. Jag ser fram emot att inte bara stödja föreningen, utan också aktivt stärka den på lång sikt. Mitt ökade engagemang internt skapar förväntningar på att kunna bidra till partiets framgångar i Oskarshamns kommun, och jag ser verkligen fram emot den kommande utvecklingen och samarbetet, säger Anton Liljegren Johansson om det givna förtroendet som styrelsesuppleant.

Anton Liljegren Johansson, Ungsvenskarna och Sverigedemokraterna
Anton Liljegren Johansson, Ungsvenskarna. Arkivfoto: Peter A Rosén

– Det är viktigt att ha med ungdomsföreningen, då de sannolikt tillhör nästa generations politiker. Det är ju ungdomarna som framöver ska leva och bo i det samhälle som vi skapar och här har vi alla en plikt att bidra där vi kan. Jag har fullt förtroende för att styrelsen kommer göra sin plikt emot väljarna och medlemmarna. Slutligen vill jag tacka alla som röstat på oss och alla er som även är medlemmar. Det är ni som bidrar till att göra Sverige bättre, på riktigt, säger Ted Nyberg.

+1
24
+1
1
+1
0
+1
3
+1
0
+1
0
+1
3

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS